COLABORADOR

CCS Ingenieria

 

LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ (T.I.)

Segons el definit per l'associació de la tecnologia d'informació d'Amèrica (ITAA) és "l'estudi, disseny, desenvolupament, implementació, suport o direcció dels sistemes d'informació computeritzats, en particular de programari d'aplicació i maquinari d'ordinadors." S'ocupa de l'ús dels ordinadors i el seu programari per a convertir, emmagatzemar, protegir, processar, transmetre i recuperar la informació.

El petó - Klimt

Avui en dia, el terme "tecnologia d'informació" se sol barrejar amb molts aspectes de la computació i la tecnologia. La tecnologia de la informació pot ser bastant àmplia, cobrint molts camps. Els professionals T.I. realitzen una varietat de tasques que van des de instal·lar aplicacions a dissenyar complexes xarxes de computació i bases de dades. Algunes de les tasques dels professionals T.I.  inclouen, administració de dades, xarxes, enginyeria de maquinari, disseny de programes i bases de dades, així com l'administració i direcció dels sistemes complets.

Quan les tecnologies de computació i comunicació es combinen, el resultat és la tecnologia de la informació o "Infotech". La Tecnologia de la Informació (T.I.) és un terme general que descriu qualsevol tecnologia que ajuda a produir, manipular, emmagatzemar, comunicar, i / o escampar informació.

La Tecnologia d'informació avui

Avui, la tecnologia d'informació del terme s'ha expandit per abastar molts aspectes d'ordinador i de la tecnologia, i el terme és més reconeixible que abans. El paraigua de la tecnologia d'informació pot ser absolutament gran, cobrint molts camps. Els professionals realitzen una varietat de deures que s'estenen des de instal lar usos, a dissenyar xarxes d'ordinadors i bases de dades complexes de la informació. Alguns dels deures que els professionals realitzen poden incloure:

• Establiment d'una xarxa de l'ordinador
• Disseny dels sistemes de la base de dades
• Sistemes d'informació de gerència
El petó - Klimt • Gerència de sistemes
• Disseny del programari
• Gerència de dadesCopyright © 2012, Konfuxi Tecnologies - Quim Cabeza
Crèdits · Avís legal · Política de privadesa